ابتدا شیر 1.5 درصد چربی وارد پاستور شده و پس از پاستور شدن در دمای 85 درجه سانتیگراد، خنک شده و در دمای 45 درجه پاستور را ترک میکند و وارد تانک تخمیر میشود. پس از اتمام شیر، معادل شیر پاستور شده، آب را در همان شرایط پاستور میکنند و به شیر موجود در تانک تخمیر اضافه میکنند. در زمان انتقال آخرین بخش از آب به تانک تخمیر، نمک و ماده خشک و مخمر به جریان آب اضافه شده و همراه با آن در همان دمای 45 درجه وارد تانک تخمیر میشود.
- گروه صنعتی ماشین توزین با ساخت سیستم کنترل و مدیریت خوراک دام Matoz دامداران را در این زمینه یاری می کند و باعث کاهش هزینه های تولید شیر و کاهش هزینه خوراک مصرفی در دامپروری می شود.
- سیلوهای نگهداری شیر در یخچال نگهداری میشوند و در اشکال و اندازههای مختلف تولید میشوند.
- برای افزایش توجیه اقتصادی خط تولید شیر پاستوریزه بهتر است قبل از عملیات پاستوریزه چربی شیر به صورت کامل از طریق سپراتور گرفته شود زیرا می توان چربی شیر را به صورت جداگانه به عنوان خامه یا سرشیر به بازار مصرف عرضه داشت.
- ممنونیم که علم فود رو برای پیدا کردن پاسخ سوالتون در مورد خط تولید شیر پاستوریزه انتخاب کردید.
- این نمونهها در آزمایشگاههای مورد تایید این سازمان
ها مورد آزمایش قرار گرفته و در صورت نداشتن ویژگیهای کیفی
تعیین شده در استاندارد با اخطار و تذکرات جدی مواجه میشوند. - این شیر های تخلیه دارای قابلیت تخلیه سریع بخار، آب و روغن در حرارت و فشار بالا می باشد.
پس از اختلاط کامل این اجزا، محتوای تانک بافر با عبور از پلیت هیتر، تا دمای 60 درجه گرم شده و وارد تانک اختلاط اصلی میشوند. در این مرحله و با کمک تری بلندر، اجزای پودری همچون شکر، شیر خشک و … نیز به تانک اختلاط اضافه میشوند و با کمک همزن اختلاط کامل صورت میگیرد. پس از حصول اطمینان از یکنواخت شدن محتوای تانک، مواد به پاستور ارسال شده و عملیات پاستور (دمای 85 درجه و هلدر 15 ثانیه) انجام میشود. محصول پاستور شده در دمای 4 درجه و جهت عملآوری وارد تانک سه جدارهای میشود. در این تانک مخلوط بستنی در دمای 2 الی 5 درجه به مدت 4 ساعت و به آرامی همزده میشود.
ورود شیر به خط تولید
افزایش سرمایه گذاری در اکتشاف و تولید نیز باعث افزایش تولید در ایالات متحده شده است، در حالی که انتظار می رود اروپا با سرعت کمی کندتر رشد کند. با این وجود، تقاضا برای شیرها در بخش های انرژی و برق، به ویژه در چین افزایش خواهد یافت. شما عزیزان برای خرید و یا ثبت سفارش ساخت دستگاههای انواع خطوط تولید لبنیات و دیگر تجهیزات مرتبط و آگاهی از قیمت و مشخصات فنی آنها میتوانید همین الان از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمایید. همچنین مشاورین ما در پیامرسان واتس اپ و نیز فرم درخواست مشاوره بصورت 24/7 آماده خدمت رسانی هستند.
شیر آلات (Valve)
سلام جناب رستمی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت. برای مطالعه بیشتر انواع ولو به لینک های درج شده در جدول ذیل مراجعه بفرمایید. جهت آبیاری باغچه و فضای سبز به کار میرود، جنس آنها معمولا از پلاستیک، برنج یا سرب می باشد.
خط تولید ماست
شیر باید حداقل به مدت دو ثانیه در دمای 138 درجه سانتی گراد گرم شود، سپس به سرعت آن کسری ساران را خنک کنید. UHT باکتری های بیشتری (خوب و بد) را از بین می برد و ماندگاری بسیار بیشتری به آن می دهد. شیر UHT تا زمان باز شدن نیازی به نگهداری در یخچال ندارد و حداقل به مدت شش ماه در قفسه ماندگاری دارد. پاستوریزه کردن فرآیند گرم کردن سریع چیزی و سپس خنک کردن مجدد آن است. پاستوریزه کردن شیر 9/99 درصد از میکروارگانیسم های بیماری زا را از بین می برد و ماندگاری آن را بین 16 تا 21 روز از زمان بسته بندی افزایش می دهد.